Dat is pas circulair: Techniekmakers innoveren werkplaats met gerecyclede materialen

In de eerste week van het nieuwe jaar hebben onze lassers oude onderdelen van het magazijn verplaatst en de rekken vakkundig gedemonteerd. In nauwe samenwerking hebben we één grote werkbank gemaakt, waarbij de palletstelling als onderstel dient, met daarop een nieuw werkblad in hoogwaardig multiplex. Om de functionaliteit van de werkplaats te verbeteren, zijn er ook verlichting en stopcontacten toegevoegd.

Met uitzondering van enkele metalen profielen en de nieuwe werkbladen, bestaat de werkplaats nu grotendeels uit gerecupereerd materiaal. Het enthousiasme onder de fietsenmakers is groot, aangezien zij hun vernieuwde werkruimte als professioneel en innovatief ervaren.

Voor onze Techniemakers/Lassers was het niet alleen een plezierige ervaring, maar ook een leerzame. Zo hebben ze nieuwe vaardigheden verworven in onder andere het aansluiten van verlichting en stopcontacten en in meetkunde. Onze lassers zijn klaar voor het volgende project, om opnieuw gerecycleerde materialen nieuw leven in te blazen.De Sprong - de Techniekmakers
de Techniekmakers
is onderdeel van
Bezoek ons

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.