Lassers

Handjes te kort voor al
uw laswerk?

Werk samen met onze mannen van Staal! - Onze techniekmakers nemen graag uw eenvoudige laswerk uit handen. Onze missie? Mensen laten groeien, met als ultiem doel onze medewerkers te laten doorstromen naar een baan in het reguliere werkcircuit.

Bij de techniekmakers richten we ons op het opleiden van mensen in knelpuntberoepen. Onze lassers krijgen een stevige basisopleiding en verfijnen hun skills in de praktijk, allemaal in ons eigen lasatelier. Zo krijgen onze teamleden de kans om zich te specialiseren in een knelpuntberoep.

Heeft u behoefte aan nieuw talent? Of heeft u als staalwerker, constructiebedrijf, etc: eenvoudig laswerk dat u graag uit handen geeft, zoals:

  • Bewapening lassen
  • Container herstellen

In overleg met uw bedrijf kunnen we onze medewerkers verder scholen, zodat ze naadloos kunnen overstappen naar uw bedrijf.

Partnership

Samenwerken met de techniekmakers betekent kiezen voor een lokale partner. Kiezen voor maatwerkbedrijf De Sprong/Techniekmakers is kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze techniekmakers nemen veel laswerk(stukwerk) over van bedrijven die al te maken hebben met een tekort aan geschoolde lassers. Zo kunt u uw kostbare lassers inzetten voor de complexere taken. Door het opleiden van nieuw talent groeien niet alleen onze makers maar uw bedrijf ook. Dat is pas een win-win!

Heeft u mannen van staal nodig? Neem dan contact op

Neem contact op
Techniekmakers De Sprong Back On Track Fietsenatelier Mol
De Sprong - de Techniekmakers
de Techniekmakers
is onderdeel van
Bezoek ons

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.