Back On Track

Weer 'Back On Track'
dankzij de Techniekmakers!

Back On Track - voormalig het Fietsenatelier, focust zich in de vestiging in Mol volledig op de herstelling en het onderhoud van stadsfietsen en de verkoop van tweedehandsfietsen. Inderdaad, de 'Techniekmakers' in Mol maken oud weer als nieuw!

Back On Track is onderdeel van De Sprong en voorziet met de werkplaats in de sociale tewerkstelling. Het team van enthousiaste ’techniekmakers’, hebben stuk voor stuk een passie voor fietsen. Maar ook een technisch oog dat van oud ijzer weer zo goed als nieuwe fietsen weet te maken. In onze showroom aan de Sint-Apollonialaan 194 te Mol bent u van harte welkom. Zeker weten dat er ook een mooie ‘nieuwe’ fiets op u staat te wachten.

Ga hier naar de website
Techniekmakers De Sprong Back On Track Fietsenatelier Mol

Technisch atelier Mol

De bekendste tak van onze Techniekmakers is waarschijnlijk het voormalige fietsenatelier Mol, nu Back On Track. Naast de ontwikkeling en verkoop van zelfgemaakte tweedehandsfietsen, herstellingen van de stadsfietsen wordt hier ook in samenwerking met de duurzame Belgische start-up ERTS oude stalen fietsen gedemonteerd en vervolgens omgetoverd tot nieuwe hippe modellen.

 

Back On Track Mol Fietsenatelier De Sprong

Adres en openingstijden

Openingstijden: 

Maandag 8.30-12.00
Woensdag: 8.30-12.00
Vrijdag: 8.30-12.00 & 12.45 – 16.00

Adres:

Back On Track
Sint-Apollonialaan 194
Mol

 

Contact
De Sprong - de Techniekmakers
de Techniekmakers
is onderdeel van
Bezoek ons

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.